Lajme

KESHILLTARET

Filter
  • No option found!
Reset
Resize the map
Loading

Emri i projektit  Depërtimi i Bulevarit Vll…

Programi ynë kulturor paraqet angazhimin në drejtim të mbrojtjes dhe afirmimit të trashëgimisë materiale dhe kulturore të Gostivarit, si dhe theksimit të identitetit kulturor të qytetit me theks të veçantë në mbrojtjen e traditave, dokeve dhe zakoneve të banorëve të qytetit. Ne besojmë se ndërveprimi kulturor dhe shoqëror mes bashkësive të ndryshme etnike dhe religjioze që jetojnë dhe bashkëveprojnë në qytet, si dhe shfrytëzimi i artit si urë që lidh, bashkon, forcon identitetin dhe imazhin e qyte…

Përfshin rivitalizimin dhe rekonstruimin e rrugëve ekzistuese , si dhe realizimin e rrugëve  të reja më të gjitha parametrat e nevojshëm nëntokësor dhe  mbitokësor.

Emri i projektit  Garazh në kate në afërsi …