Këshilltarë

Nevzat Bejta Kryetari

Nevzat Bejta lindi më 19 tetor 1961 në fshatin Duf të Gostivarit. Shkollën fillore…

Afrim Aruci Afrim Aruçi Këshilltar

Specialist i Biokimisë Mjekësore – në Universitetin Shën Kliment Ohridski, cikli i parë dhe…

Halim Zeqiri Këshilltar

Nga Çegrani. Ka kryer studimet në Fakultetin Juridik në Universitetin e Tetovës.

Me përvojë pune…

Lekë Dalipi Këshilltar

Aktualisht studion Shkencat Juridike pranë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë.

Me përvojë profesionale si…

Teuta Minahi Këshilltare

Ka studiuar në Universitetin e Evropës Juglindore, dega Gjuhë dhe letërsi angleze.

E punësuar si…

Gajur Sejdini Këshilltar

Nga Debreshi. I punësuar si mësimdhënës në Shkollën Fillore ‘’Faik Konica’’ në Debresh, në…

Aziz Dauti Këshilltar

Nga Forina. Ka mbaruar fakultetin e Shkencave Mjekësore në Universitetin e Tetovës.

Me profesion mjek…