Vjollca Baftiu Zulbeari

Këshilltare

Lindur dhe edukuar në Shkup. Diplomoi si aktore teatri në  Universitetin Kirili dhe Metodi në Shkup.

Përvoja e saj vjen me pjesëmarrje në shfaqje, filma të shkurtër, përralla popullore; me regji të disa shfaqjeve për të rritur dhe fëmijë, me dokumentarë, spote etj. E punësuar në Qëndrën për Kulturë në Gostivar.