Valon Osmani

Këshilltar

Lindur në Shkup. Magjistër në Gazetari dhe Media. Me eksperiencë pune në TV Globi – Gostivar, Tv Koha Tetovë, Portali Telegrafi  në Maqedoni, Aktualisht udhëheqës sektori për promovim e Marketing në kompani private në Tetovë.