Shëndrit Deari

Këshilltar

Ka mbaruar fakultetin ne degen e Difit. Prej moshes 8 vjeçare ka ushruar dhe luajtir tenis profesional. Shum fish kampion i Maqedonisë dhe turne internacional ne moshen 12/14/16/18 vjeç. Kampion i Maqedonisë për seniorë 8 vjet ka luajtur per reprezentacionin e maqedonisë dhe Davis cup. Ka mare pjese ne lojrat Mediterane. Ushtrimet dhe pregaditjet per tenis i ka bere ne wien dhe barcelonë ku e ka perkryer edhe me teper tenisin profesional. Tash punon ne shkup ne akademim e sporteve shteterore ne tenis.