Mersel Sadiku

Këshilltar

Nga Gostivari. Ka diplomuar në Universitetin ‘’Aleksandër Xhuvani’’ në Elbasan, në degën Histori dhe Gjeografi. I punësuar në Shkollën Fillore ‘’Bashkimi’’, në të cilën në vitet 2013-2017 ka qënë edhe drejtor i saj.