Meral Sulejmani

Këshilltare

Nga Gostivari. Ka kryer studimet deridiplomike në Universitetin e Evropës Jug Lindore, drejtimi Ekonomi dhe Biznes në Tetovë. Aktualisht vijon studimet magjistrale në degën e Marketingut në po të njëjtin Universitet.