Lekë Dalipi

Këshilltar

Aktualisht studion Shkencat Juridike pranë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë.

Me përvojë profesionale si këshilltar politik i tre ambasadorëve, si asistent për media dhe këshilltar politik në zyrën e misionit të Kombeve të bashkuara në Shkup – UNMIK 2006-2012, asistent dhe producent për media për misionet e NATO-s dhe KFOR-it, si dhe ekipeve të BBC dhe Al Jayeera gjatë krizës së refugjatëve nga Siria  në vitet 2015-2017.

Aktualisht është pronar i një agjencie përkthimesh.