Laureta Nuredini

Këshilltare

Nga Balindolli. Ka studiuar në Fakultetin Pedagogjik Parashkollor dhe Fakultetin Pedagogjik Klasor. Ka punuar si mësimdhënëse. E angazhuar në Ministrinë për Sistem Politik në Shkup.