Strategjitë e përbashkëta për përkrahjen e gruas në Komunën e Gostivarit

Forumet e Gruas të BDI dhe LSDM në Gostivar organizuan panel diskutim me temë: Strategjitë e përbashkëta për përkrahjen e gruas në Komunën e Gostivarit. Форумите на жени на ДУИ и СДСМ во Гостивар одржаа трибина на тема: Заеднички стратегииa за поддршка на жените во општина Гостивар.

Ахмети и се обрати на турската заедница: Ослободителната војна им донесе права на сите заедници

Лидерот на Демократската унија за интеграција – ДУИ, г. Али Ахмети придружуван од претседателот на Собранието, г. Талат Џафери, прв вицепремиер , г. Артан Груби и кандидатот за градоначалник на Гостивар, г. Невзат Бејта се сретна со членови на турската заедница во градот Гостивар. Ахмети во својот говор истакна…

Ahmeti Türk toplumuna sesleniyor: Kurtuluş savaşı tüm toplumlara haklar getirdi

Demokratik Entegrasyon Birliği lideri – DUI, Sn.Ali Ahmeti, Meclis Başkanı Sn.Talat Caferi, Başbakan Birinci Yardımcısı Sn.Artan Grubi ve Gostivar Belediye Başkan adayı Sn.Nevzat Beyta, Gostivar kasabasında Türk toplumuyla bir araya geldi. Ahmeti konuşmasında, Ulahların, Boşnakların veya Romanların temsilcileri olmadığı gibi, Türk toplumunun da 2001 yılında Ohri Anlaşması müzakerelerinde hiçbir temsilcisinin…

Forumi Rinor i BDI bleroi objektin e komunës së Gostivarit

Kreativiteti dhe energjia e rinistëve të Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, nuk kanë fund. Aktiviteti i radhës ishte organizimi përpara objektit të komunës së Gostivarit. “Lanser Party”, ishte aktiviteti rinor që i dha jetë qytetit me ndriçimin spektakolar . Numri 3, u ngjitë në ballinën…

Qeverisja qendrore i jep mbështetje Programit Zgjedhor të Nevzat Bejtës

Kandidati për Kryetar të komunës së Gostivarit, nga rradhët e BDI-së, z. Nevzat Bejta, realizoi takime me banorët e lagjeve “Mllaki” dhe “Tullana” ku, para qytetarëve i prezantoi aktivitetet e planifikuara për katër vitet e ardhshme. Për të mbështetuar Programin Zgjedhor të tij, ishin ministrat e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit…